Prirodni recept za čišćenje jetre

Podijelite sa prijateljima:
Možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Kako biste održali dobro zdravlje, normalan rad jetre je presudan. Uzrok mnogih bolesti može biti upravo nepravilan rad jetre. Najčešći uzrok nepravilnosti rada jetre jeste kamenac, drugi uzrok su paraziti koji napadaju jetru.

Na prirodan i siguran način očistite Vašu jetru uz pomoć maslinovog ulja i soka grejpa po receptu dr. Hulde Clar. Dr. Clark ističe kako čišćenje jetre dva dana, a najbolje uspijeva ako ga radite uz antiparazitni program.

U nastavku donosimo vam ovaj magični recept gdje na prirodan način možete zaštititi jetru, a i svoje zdravlje.

Za čišćenje jetre potrebno Vam je:

gorka sol 50 grama ( sol nabavite specijaliziranim apotekama!)- osobe koje pate od niskog tlaka ne smiju koristiti gorku sol. Umjesto toga, mogu koristiti klistir prema metodi G.Malahova
maslinovo ulje 1/2 šolje (1.5 dl), uzmite svijetlo ulje – lakše ga je popiti
svježi crveni grejp 1 veliki ili 2 mala, dovoljno da se iscijedi 2 dl soka
Za čišćenje jetre odaberite dva slobodna dana. Na dan čišćenja jetre nemojte uzimati nikakve lijekove, vitamine i kapsule. Važan faktor za uspjeh je svakako vrijeme. Preporučujemo da ne kasnite ili uranite više od 10- 15 minuta.

Jutro:

Pojedite nemasni doručak: voće, žitarice, kruh, med. Nemojte uzimati ništa masno: ulje, maslac, sir, vrhnje ili mlijeko.
Podne:

Pojedite nemasni ručak: pečeni ili skuhani na pari krumpir i drugo povrće (sa soli, ali bez ulja), kruh, voće. Kao i uz doručak, nemojte jesti ništa masno. Napite se vode, jer poslije 14.00 više ne smijete ništa piti.
14: 00 h:

Nemojte jesti niti piti poslije 14.00 sati. Ako prekršite ovo pravilo, kasnije vam može biti loše.
Poslije 14:00 h:

Pomiješajte 50g gorke soli sa 6 dl vode. To ćete podijeliti na 4 dijela. Gorku sol možete staviti u hladnjak, tako da ju možete lakše popiti.
18:00 h:

Popijte četvrtinu gorke soli. Nakon toga možete isprati usta ili popiti nekoliko gutljaja vode. Maslinovo ulje i grejp stavite na stol tako da se ugriju na sobnu temperaturu.
20:00 h:

Popijte još jednu četvrtinu gorke soli.
21.30 h:

Završite sve aktivnosti i spremite se za krevet.
21.45 h:

Pripremite napitak za čišćenje jetre:
Iscijedite grejp. Izvadite pulpu i koštice. Trebate dobiti barem 1/2 šalice soka – do 3/4 šalice je najbolje.

Ulijte pola šalice maslinovog ulja u posudu sa poklopcem. Dodajte sok grejpa.
Čvrsto zatvorite posudu i mućkajte dok smjesa ne postane vodenasta.
Ako treba, posjetite kupaonu jednom ili više puta čak iako zakasnite na vaše piće u 22:00 sati. Nemojte kasniti više od 15 minuta.

22:00 h:

Sada trebate popiti napitak koji ste pripremili (maslinovo ulje i grejp). Napitak trebate popiti stojeći, u 5 minuta (15 min. za slabe i starije osobe). Nakon što ste popili napitak, odmah legnite. Ako tako ne napravite možete spriječiti kamenac da izađe. Legnite ravno na leđa sa uzdignutom glavom na jastuku, ili na lijevi bok. Pokušajte da budete potpuno mirni barem 20 minuta. Mislite na to što se sada dešava u vašoj jetri. Možda ćete osjetiti kamenac kako putuje kroz vaše kanaliće poput špekula. Nećete osjetiti nikakvu bol, jer zahvaljujući gorkoj soli kanali su otvoreni.
Pokušajte zaspati. Tokom noći lezite što više na lijevom boku. Nemojte se dizati iz kreveta.

Sljedeće jutro:
(Poslije 6: 00 h)

Nakon dizanja (ne prije 6.00) popijte treću dozu gorke soli. Ako osjetite mučninu, čekajte da ona prođe i onda popijte gorku sol. Otiđite natrag u krevet.
2 sata kasnije:

Popijte zadnju dozu gorke soli (3/4 šalice). Vratite se u krevet.
2 sata nakon toga:

Možete jesti. Počnite s voćnim sokom. Pola sata kasnije pojedite nešto voća. Sat vremena nakon toga možete jesti laganu hranu. Do večere trebali bi se osjećati oporavljeno.

Čestitamo! Izvadili ste kamence bez operacije.

Vjerovatno ćete tokom ovog dana puno puta otići na WC. Prilikom odlaska uzmite lampu i potražite zelene kamence u školjci. To je pravi kamenac, a ne ostaci hrane, jer žuč iz jetre je zelena, poput graška. Izmet će potonuti, a kamenci će plutati zato što se u njima nalazi kolesterol. Ponekad su prohodi puni holesterola, koji se još nije formirao u okrugle kamenčiće. Ostaci kristala kolesterola zelene boje će isto plutati u vodi. Obično je jetra prepuna kamenca, zbog toga trebate ponoviti čišćenje za 2 tjedna.

Koliko je čišćenje jetre sigurno?

Čišćenje jetre je apsolutno sigurn. Širom svijeta, hiljade ljudi jetru čisti na ovaj način. Nitko od njih nije otišao u bolnicu i nije se žalio na bolove.

Kako se pripremiti za čišćenje jetre?

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Kod većine ljudi, u jetri se nalaze paraziti. Oni će spriječiti da očistite svoju jetru od kamenca. Dr Clark, zbog toga preporučuje da se prije čišćenja jetre riješite parazita.

Čistite svoju jetru 2 puta godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Koje se bolesti mogu izliječiti čišćenjem jetre?

Čišćenjem jetre riješit ćete se kamenca i poboljšati rad jetre, koja štiti cijeli vaš organizam. Skoro uvijek sa čišćenjem jetre nestaju alergije.

U kombinaciji sa antiparazit programom, čišćenje jetre pomaže u liječenju

alergija
psihičkih bolesti
srčanih bolesti
raka
artritisa
hepatitisa
dijabetesa
i mnogih drugih bolesti
Ukoliko imate problema sa jetrom, preporučujemo Vam da probate ovaj recept i svakako da nam javite rezultate.

Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Be the first to comment

Leave a Reply