JELA JE BIJELI LUK SVAKI DAN NA PRAZAN STOMAK: Rezultat je bio FENOMENALAN i više nikada nije imala problema SA OVIM!

Podijelite sa prijateljima:
Možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Jedan od najmoćnijih boraca za vaše zdravlje svakako je bijeli luk, a njegovo konzumiranje na prazan stomak čini čuda za organizam kakva niste mogli ni da zamislite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Bijeli luk je moćan antibiotik i antioksidans, pa tako štiti vaš želudac od infekcija i bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa:

Jedna žena koja je imala problema sa visokim pritiskom jela ga je svaki dan prije obroka, jer tako nije postojalo ništa drugo u želucu što se miješalo i asimilaciralo hranjive materije u bijelom luku. Ovo je bio najlakši i najsigurniji način da održava krvni pritisak pod kontrolom.

Najbolje od svega je što možete da ga uzimate jednom dnevno, a nema nikakve nuspojave kao što je slučaj kod raznih lijekova.

Upale bilo koje vrste mogu se spriječiti i izliječiti bijelim lukom. Oni koji pate od artritisa mogu da imaju neizmjerne koristi od luka. Konzumiranjem bijelog luka na prazan stomak ne samo da će vam pomoći u borbi protiv simptoma artritisa već i protiv bolova u vezi s tim.

Ova čudesna biljka vas čuva na odstojanju od infekcije, gljivica, bradavica, bakterija i svih ostalih bakterijskih infekcija. U slučaju da ste već žrtva neke od ovih infekcija, uzmite bijeli luk jednom dnevno i osjećat ćete se mnogo bolje u roku od nekoliko dana. Slab imuni sistem je danas uobičajena pojava.

Zbog pada imunog sistema često dođe do prehlade, gripe, nosnih alergija i ozbiljnijih bolesti. Kada je vaš imuni sistem jak, on je u stanju da vas štiti.

Bijeli luk vam daje snagu. Jedna čehna bijelog luka ima 12 mg kalija, 5 mg kalcija i 100 sumpornih jedinjenja. Veoma koristan za pluća. Pomoći će vam u prevenciji i liječenju respiratornih organa. Može čak spriječiti upalu pluća, bronhitis, zagušenja, kašalj i još mnogo toga.

Novi.ba/Azra/Foto: Wikimedia

Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Be the first to comment

Leave a Reply